Vásárlási tudnivalók

Ügyfélszolgálat:

Ügyfélszolgálatunkat a következő elérhetőségeken érheted el:

  • e-mail: uzlet@nagypecas.hu
  • Kapcsolat üzenet
  • telefon (H-P: 8-17 óráig): +36-30/698-9391 (nem mindig tudjuk felvenni a telefont, ilyenkor visszahívunk)

Termékeink átvétele:

A rendelt termékeket a cs-sprint  futárszolgálat szállítja házhoz.

Postaköltség:

A postaköltség 25.000 Ft bruttó rendelési értékig, utánvét esetén 1300 Ft, 25.000 Ft fölött ingyenes.

Fizetési módok:

Utánvét: a termékeket és a postaköltséget a csomag átvételekor, a futárnak készpénzben fizetheted meg. Utánvétes fizetés kizárólag a bruttó 100.000 Ft rendelési érték alatt lehetséges.

Csere:

Ha a vásárolt termék valamilyen okból nem megfelelő, a kézhezvételt követően 14 napon belül kérheted annak cseréjét. Ha cserét szeretnél, a következők szerint járj el:

  • az uzlet@nagypecas.hu címre írt e-mailben értesíts minket, hogy cserélni szeretnél
  • rendeld meg az áruházban azt a terméket amit a visszaküldött helyett szeretnél. Ezt minél hamarabb tedd meg, hogy nehogy esetleg elfogyjon a kiszemelt termék. A rendeléssel nem kell megvárnod a visszaküldött áru megérkezését. A visszaküldött termék vételárát az új rendelésből levonjuk, csak akkor kell fizetned, ha drágább holmit választasz. A második cserétől a cseretermék postaköltségét felszámítjuk.
  • nyomtasd ki és töltsd ki a csereigény bejelentőt, melyet itt találsz: Bejelentés vásárlói csereigényről
  • a kitöltött csereigény bejelentőt és a terméket biztonságosan becsomagolva 14 napon belül küldd vissza postacímünkre:

    Kordics Zoltán János E.V.
  • 2660 Ballassagyarmat Rákóczi 72-74 (fő út)


FONTOS! Visszaküldéskor a rendelés leadásakor megadott adatokkal (név, cím, telefon, e-mail) add fel a csomagot, mert azokat a csomagokat amikről nem tudjuk, hogy kitől érkeztek, nem vesszük át.
Az esetleg sérülten visszaküldött, használt, vagy a nem megfelelően becsomagolt és a visszaküldés során megsérült termékeket nem tudjuk cserélni. Az ilyen termékeket a postaköltség áráért visszaküldjük.

Elállás:

A  fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályait betartva, áruházunk is biztosítja a 14 napos indoklás nélküli elállás lehetőségét.

Ha bármilyen okból meggondoltad magad, 14 napon belül lehetőséged van a vásárlástól elállni. Ha szeretnél a termék megvásárlásától elállni, a következők szerint járj el:

  • az uzlet@nagypecas.hu címre írt e-mailben értesíts minket, hogy elállsz a vásárlástól
  • nyomtasd ki és töltsd ki az elállási nyilatkozatot, melyet itt találsz:  Elállási nyilatkozat - a kitöltött elállási nyilatkozatot és a terméket biztonságosan becsomagolva 14 napon belül juttasd vissza postacímünkre:


FONTOS! Visszaküldéskor a rendelés leadásakor megadott adatokkal (név, cím, telefon, e-mail) add fel a csomagot, mert azokat a csomagokat amikről nem tudjuk, hogy kitől érkeztek, nem vesszük át.
Az esetleg sérülten visszaküldött, használt, vagy a nem megfelelően becsomagolt és a visszaküldés során megsérült termékeket nem tudjuk visszavársárolni. Az ilyen termékeket a postaköltség áráért visszaküldjük. 
A visszafizetést bankszámlára utalással tudjuk teljesíteni, ezért az elállási nyilatkozaton a számlaszámot mindenképpen tüntesd fel.
Ha nem minden terméket küldesz vissza és az elállást követően a nálad maradt termékek összértéke nem éri el a 25.000 Ft-ot, a postaköltséggel csökkentett vételárat utaljuk vissza.