Nagypecás

Kategóriák

A web áruházunkat jelenleg, csak személyesen a boltunkban vásárló vevőink használhatják. Egyenlőre csomagot, futár szolgálattal, nem küldünk ki.

 

 

 

 

 

Áruház általános szabályazta

 

 

 

 

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található.A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetőségek

 A KERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, többet, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.

Akciók

Az akciós árak visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek.

Rendelés

Tájékoztatjuk, hogy a 2001. évi CVIII törvény 5.§ (2) bekezdése szerint érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat.

 

A regisztráció során a webáruház programja magyar nyelvű üzenetekkel tájékoztatja a hibásan kitöltött mezőkről, illetve a hiba javítás módjáról.

 

A feladott rendeléseit adatbázisban tároljuk, melyeket belépés után visszakereshet, aktuális rendelésének állapotát nyomon követheti.

 

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

 

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

Egyéb feltételek

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében adatbázisban tároljuk. A kézzel kiállított számlák, szállítólevelek 2. példányát ill tőpéldányát 5 évig őrizzük meg. A későbbiekben tájékoztathatjuk Önt akciókról és újdonságokról. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Elállás joga

A fogyasztónak minősülő vásárló a termék átvételétől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. napot is) indokolás nélkül elállhat. Az elállás jogáról, módjáról a fogyasztó és a vállalkozó közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga személyesen is gyakorolható. A fogyasztó az elállási nyilatkozatát a kapcsolat menüben elérhető adatok között a megadott telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti.

 

A szolgáltató adatai és elérhetőségei a kapcsolat, elérhetőség menüpontban található meg.

 

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza. Elállás esetén a kereskedő követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

 

 

Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a kereskedő visszatéríti a termék árát, valamint a fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, beleértve a fuvarozási (kiszállítási) költséget is.

 

A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát:

olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére, egyedi rendelésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza a jogszabályok által meghatározott esetekben.


KezdőlapKezdőlap

FaceBook

Kosár  

(üres)