Nagypecás

Kategóriák

Szállítási feltételek

Garancia

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig - kivéve ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon, illetve kivételt képeznek az utángyártott, töltött tintapatronok.

Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk, kivételt képeznek a saját garancialevéllel rendelkező termékek.

Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.

Cseregarancia

Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Tonerek esetén kérünk mellékelni egy nyomtatott oldalt, amelyen látható a hiba. Pl. csíkos, foltos nyomat. A visszaküldött tonereket bevizsgáljuk és a vizsgálat eredményének függvényében cseréljük. A bevizsgálás célja a nyomtatott példányszám megállapítása, illetve a festékező estleges fizikai sérüléseinek feltárása.

Vételár

A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék ajánlati ára (ajánlott bruttó fogyasztói ára).
Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja.
A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A megrendelt termékért fizetendő összeg akkor sem változik meg, ha termék ára a vásárlás befejezése után a webáruházban módosul.

Az áruházban megjelenő, esetleges hibás árakat tudomásunkra jutása esetén azonnal kijavítjuk, emberi, vagy programhibából kikerült rossz árakon termékeket nem szállítunk ki.

Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

Szállítás/Átvétel

Jelenleg csak az üzletünkben veheti át a kiválasztott terméket. Kérjük érdeklődjön telefonon a raktárkészletünkről.

A megrendelő felelősségvállalása

A megrendelő a regisztrációs oldalon adja meg az adatait (melyeket az adatmódosítás oldalon módosíthat), a megrendelés ezen adatok alapján kerül teljesítésre. Hibás, vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli. 

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a webshop üzemeltetőjének.


KezdőlapKezdőlap

FaceBook

Kosár  

(üres)